Wat is Jharra healing?...

JB logo

Jharra healing

Jharra betekent letterlijk in het Sanskriet 'vegen'. Jharra wordt al vele eeuwen gebruikt (5-10.000 v.Chr.). De Jharra healer strijkt met pauwveren over het lichaam van top tot teen, terwijl hij in stilte de heilige mantra's reciteert.

Iedere veeg met mantra maakt de energielichamen lichter en uiteindelijk worden alle disharmonieen uit het systeem gewist waardoor het natuurlijke herstel in gang wordt gezet. Disharmonieen zitten opgeslagen in het auraveld dat kan van kort geleden zijn, vanaf de geboorte of verder terug. Dit kan disbalans veroorzaken op emotioneel, psychisch, fysiek of op spiritueel gebied. Alles staat met elkaar in verbinding. Jharra is bij uitstek in mijn ervaring compleet de Divine source weet wat je nodig bent en zal op maat geven wat nodig is. Ik zie het als een persoonlijke ontmoeting met de Divine. Het is dus ook niet nodig om ook maar iets met mij te delen, persoonlijke kwesties maar mag uiteraard wel.

FB_IMG_1612453659305

Persoonlijk werk ik graag en heel goed op afstand en in deze Corona tijd dus ook zeer geschikt. Er is geen afstand omdat ik niet degene ben die heelt. Ik hoef mij alleen te concentreren op een foto van de desbetreffende persoon van top tot teen en reciteer de heilige mantra's terwijl ik een sweep beweging maak over de foto met mijn pauwveren. Daarbij heb ik ook volledige naam, geboortedatum en woonplaats nodig.  Om Namah Shivaya, Bhole Baba Ki Jai!

Om Namah Shivaya!

Om Namah Shivaya!

Symbol circle

Om Bam Batukay Namah!

Om Bam Batukay Namah!