Wie is Jharra blessings?...

JB logo

Jaya Maha Maya Ki Jai!

Mijn naam is Peter Frenay en ik ben in 2020 geïnitieerd als Jharra healer door Margaret De Vivo. Jharra Healing uit de Haidakhandi traditie is op een bijzondere wijze op mijn pad gekomen. Deze Healing heeft mij persoonlijk op verschillende gebieden diep geheeld, en mij veel inzichten en vertrouwen gegeven op mijn pad.

Nu na intensief beoefenen en onderhouden van de Heilige mantra's en het Energetisch behandelen van mensen, heb ik besloten deze website te laten maken om Jharra healing voor een breder publiek beschikbaar te maken zodat een ieder de Jharra zegeningen mogen ontvangen en mogen helpen op hun persoonlijke pad naar evenwicht op zowel emotioneel, psychische, fysiek en spiritueel gebied.

Om Namah Shivaya, Bhole Baba Ki Jai!

cert PFrenay

Certificate of Accomplishment "Jharra Practitioner"

Om Namah Shivaya!

Om Namah Shivaya!

Symbol circle

Om Bam Batukay Namah!

Om Bam Batukay Namah!